29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Διάλεξη Ανδρέα Μασούρα για Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις σας προσκαλεί στη δημόσια διάλεξη του Ανδρέα Μασούρα με θέμα: «Οι Γαλάζιοι Ωκεανοί της Επιχειρηματικότητας: Ώρα για εναλλακτική καινοτομία» την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.30 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις στη Πάφο.

Ο Δρ. Ανδρέας Μασούρας θα παρουσιάσει στοιχεία από τη νέα του έρευνα για την καινοτομία στις κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενώ θα παρουσιάσει και θα αναπτύξει πραγματικές επιχειρηματικές ιδέες, πολλές απ’ τις οποίες αναπτύχθηκαν από φοιτητές του. Παρεμβάσεις επίσης θα γίνουν για την τουριστική επιχειρηματικότητα, για τον ρόλο της τοπικής κοινωνίας και συγκεκριμένα της Πάφου ως ένα καινοτόμο παράδειγμα επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς επίσης και για τη θεσμική προσέγγιση του ζητήματος.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνος, από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Καθ. Παντελή Σκλιά, από τον κ. Παντελή Λεπτό (Deputy Chairman of Leptos Group) και από τον Καθ. Σπύρο Βλιάμο (Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Πανεπιστημίου Νεάπολις).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Βιογραφικά στοιχεία ομιλητή:

O Δρ. Ανδρέας Μασούρας είναι Λέκτορας στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις και ειδικεύεται σε θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και μάρκετινγκ. Οι έρευνές του επικεντρώνονται κυρίως στη τουριστική επιχειρηματικότητα και στα καινοτόμα μοντέλα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Centre of the Study of Media and Culture in Small Nations (University of South Wales). Επισκέπτης ερευνητής του SUNY Oswego University των ΗΠΑ. Στο παρελθόν διετέλεσε επισκέπτης ερευνητής του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας καθώς επίσης του Fordham University, NY.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ