17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Δημοτικές Εκλογές: Σχέση όλων των δημοτών με τον Δήμο

 

leondios-vrionithisΛεόντιος Βρυωνίδης

Οικονομολόγος- Δικηγόρος

Η ταχύτητα σκοτώνει

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΑΚΕΛ , Δήμου Πάφου

Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον αυτής της πόλης γιατί ο δημότης καλείται να εκλέξει ένα δημοτικό συμβούλιο το οποίο  οφείλει και πρέπει να  υπηρετεί τους πολίτες, να είναι σε αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας και διαβούλευσης μαζί τους και με όλους τους φορείς της κοινωνίας έτσι ώστε να ενισχύεται και να προαγάγεται η δημοκρατική διαδικασία στο πιο κοντινό προς το πολίτη θεσμό εξουσίας.

Καλούμαστε να  προσφέρουμε  ουσιαστικές λύσεις για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων καθώς και να προωθήσουμε  τις  πολιτικές εκείνες που στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Το μελλοντικό δημοτικό συμβούλιο και ο νέος  Δήμαρχος καλούνται να διαχειριστούν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της ζωής των δημοτών, να προσφέρουν προτάσεις για σωστή οργάνωση , σχεδιασμό και υλοποίηση βραχυπρόθεσμων και μακροπροθέσμων στόχων ανάπτυξης και καλυτέρευσης της ποιότητας ζωής και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Επίσης καλούνται να διαχειριστούν και την υποδομή που δημιουργείται και να πάρουν όλες εκείνες τις αποφάσεις οι όποιες θα επηρεάσουν καταλυτικά προς όφελος της κοινωνίας.

Εμείς καταθέτουμε τις προτάσεις  μας που  περιέχονται στο προεκλογικό μας πρόγραμμα το οποίο  θέτουμε προς κρίση στον δημότη και ζητούμε την ψήφο του για να μας βοηθήσει να το υλοποιήσουμε.

Σαν ΑΚΕΛ παραμένουμε σταθεροί  στη διαχρονική μας προσφορά προς τον δημότη και στις διαχρονικές μας  δεσμεύσεις μας για να εργαστούμε συλλογικά για δημοκρατική μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη προς όφελος του δημότη. Ζητούμε  την ψήφο των δημοτών γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση αμοιβαίας συνεργασίας για το κοινό καλό όλων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ