24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ: “Μάχη” για τον Δημαρχεύοντα με νικητή τον Γιώργο Κουννά

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο μας άρθρο ημερομηνίας 28 Μαρτίου 2018 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) όταν απουσίαζαν τόσο ο Δήμαρχος Πάφου όσο και ο Αντιδήμαρχος στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Αμμάν της Ιορδανίας τέλη Μαρτίου τα ηνία του Δήμου Πάφου ως Δημαρχεύον είχε αναλάβει τότε ο δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουννάς ως συντονιστής.

Η συγκεκριμένη απόφαση για να είναι ο Γιώργος Κουννάς επικεφαλής στην απουσία των δυο πιο πάνω λήφθηκε σε προηγούμενη συνεδρίαση της Ολομέλειας και σίγουρα σε αυτό έπαιξε ρόλο η εμπειρία και οι γνώσεις που αποκόμισε τόσα χρόνια ως εργαζόμενος στο Δήμο Πάφου.

Αυτά ίσχυαν τότε αφού για αυτή την περίπτωση αμφισβητήθηκε το δικαίωμα του Γιώργου Κουννά για να δημαρχεύει με αποτέλεσμα να μπει σε ψηφοφορία το θέμα με δυο ονόματα. Το θέμα προέκυψε μετά από επιστολή που έστειλε ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ, Γιάννης Κουλουντής, για να επανεξεταστεί το θέμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έτσι λοιπόν το θέμα μπήκε στην Ολομέλεια χωρίς ωστόσο να αλλάξει το αποτέλεσμα αφού την πλειοψηφία ανάμεσα στους Γιώργο Κουννά και Γιάννη Κουλουντή εξασφάλισε ο δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ που θα παίζει τον ρόλο του συντονιστή/δημαρχεύοντα στην απουσία Φαίδωνος και Μακαρίου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ