24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ: Αποφάσισαν με πλειοψηφία εγκαίνια των έργων- Ποιοί ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ;

Στην απόφαση να εγκαινιάσουν τα έργα, εν μέσω έντονων διαφωνιών, προχώρησε ο Δήμος Πάφου με πλειοψηφία στην τελευταία του μεσημβρινή συνεδρίαση.

Η απόφαση, στην πρόταση την οποία κατέθεσε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, πάρθηκε με πλειοψηφία και εν μέσω κριτικής με τους διαφωνούντες να κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για προεκλογικές σκοπιμότητες. Έντονα ακούστηκε και η άποψη ότι δεν μπορεί την ώρα που τα έργα δεν ολοκληρώθηκαν και ειδικά η περιοχή του εμπορικού κέντρου και της Δημοτικής Αγοράς είναι ακόμη εργοτάξια ο Δήμος να προχωράει σε εγκαίνια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι υπέρ της πρότασης για να γίνουν τα εγκαίνια των έργων στην Πάφο πριν τις Προεδρικές εκλογές ψήφισαν ο Δήμαρχος Πάφου, ο Αντιδήμαρχος, τα οκτώ μέλη της δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ και ο δημοτικός σύμβουλος της Κίνησης για τη Σωτηρία της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εναντίον τάχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, του ΑΚΕΛ, του ΕΛΑΜ και του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να οριστούν οι ημερομηνίες σε σχέση και το προεκλογικό πρόγραμμα του Προέδρου Αναστασιάδη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τελέσει όλα τα εγκαίνια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ