19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Η ΕΔΕΚ αναθέρμανε το ενδιαφέρον του Μάριου Αθανασίου Πάπη

Νέα δεδομένα έχουμε πλέον στη Γεροσκήπου μετά την απόφαση του κόμματος χθες βράδυ σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου να διεκδικήσει τη Δημαρχία του Δήμου.


Η απόφαση του πολιτικού γραφείου για τη Γεροσκήπου την οποία πρώτο παρουσίασε το PafosPress (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) δημιουργεί εκ των πραγμάτων νέα δεδομένα στην εσωκομματική διαδικασία στην ΕΔΕΚ.

Το PafosPress σε επικοινωνία με τον Κεντρικό Οργανωτικό Γραμματέα του κόμματος, Γιάννο Ευσταθίου, επιβεβαίωσε ότι πλέον η ΕΔΕΚ κινείται ξεκάθαρα μετά την απόφαση για να ζητήσει τη στήριξη απο ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για τη Δημαρχία της Γεροσκήπου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τώρα εκείνο που μένει είναι να αποφασιστεί αν η τελική κατάληξη στο όνομα του υποψηφίου θα παρθεί σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου, φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο, αφού πλέον το επαρχιακό οργανωτικό γραφείο, πέραν του Επαρχιακού Γραμματέα, Ανδρέα Σιήκκη, επικοινώνησε ήδη με τον ένα τουλάχιστον μέχρι πρότινος ενδιαφερόμενο για τη θέση, τον νυν Αντιδήμαρχο, Μάριο Αθανασίου Πάπη και τον ενημέρωσε ότι εαν επιθυμεί μπορεί πλέον, με τα νέα δεδομένα, να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του και να είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές διαδικασίες. 

Την πληροφορία για τη διαδικασία πέραν απο τον κ. Ευσταθίου που μίλησε στο PafosPress επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Μάριος Αθανασίου ο οποίος ανέφερε ότι “ναι μου τηλεφώνησαν απο το κόμμα, με ενημέρωσαν για την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και μου είπαν ότι εαν και εφόσον επιθυμώ μπορώ να είναι ξανά υποψήφιος στην διαδικασία που θα ακολουθηθεί”.

Κληθείς να απαντήσει κατά πόσο το ενδιαφέρον του εξακολουθεί να υφίσταται ο κ. Αθανασίου δεν απέκλεισε να είναι υποψήφιος όμως θα αξιολογήσει όλα τα νέα δεδομένα και θα πάρει οριστικές αποφάσεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα συνέλθει το Πολιτικό γραφείο του κόμμματος για να αποφασίσει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ