25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΔΗΚΟ: Παραφιλολογεί ακατάσχετα ο Φαίδωνας και ο Ιωνάς είναι σε απραξία

Εάν ο κ. Φαίδωνος έχει συγκεκριμένες καταγγελίες πρέπει να τις καταθέσει στα αρμόδια όργανα, προς διερεύνηση. Ενόσω δεν το πράττει, τότε εύλογα υποψιαζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Πάφου επιδιώκει απλώς τη δημοσιότητα, ειδικά σ’ αυτή την περίοδο που είμαστε ενόψει δημοτικών εκλογών αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ σε σχέση με τις τελευταίες δηλώσεις του Δημάρχου Παφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.


 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η σπουδή του Δημάρχου Πάφου να προβαίνει σε καταγγελίες, επί παντός επιστητού, για να απασχολεί συνέχεια την επικαιρότητα, προκαλεί σοβαρά προσκόμματα στο έργο των διωκτικών αρχών, καθώς στις πλείστες των περιπτώσεων, οι καταγγελίες του Δημάρχου του ΔΗΣΥ είναι βεβιασμένες ή και αστήρικτες.

Η ισοπεδωτική επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Φαίδωνος κατά της Αστυνομίας, αποτελεί προσβολή κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του αστυνομικού σώματος, που επιτελούν το καθήκον τους ακέραια και με εντιμότητα.
Φαινόμενα διαφθοράς στην Αστυνομία παρατηρούνται και θα πρέπει να παταχθούν. Δεν μπορεί όμως να κατηγορούνται συλλήβδην όλα τα μέλη της Αστυνομίας και της ηγεσίας της για διαφθορά.

Εάν ο κ. Φαίδωνος έχει συγκεκριμένες καταγγελίες πρέπει να τις καταθέσει στα αρμόδια όργανα, προς διερεύνηση. Ενόσω δεν το πράττει, τότε εύλογα υποψιαζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Πάφου επιδιώκει απλώς τη δημοσιότητα, ειδικά σ’ αυτή την περίοδο που είμαστε ενόψει δημοτικών εκλογών.

Όμως, αναμέναμε από τον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης να σχολιάσει τις κατηγορίες του κ. Φαίδωνος.
Συμφωνεί ή διαφωνεί, ο κ. Ιωνάς Νικολάου με τις επικρίσεις του Δημάρχου του ΔΗΣΥ;

• Εάν συμφωνεί, γιατί δεν προβαίνει σε ενέργειες, που θα οδηγήσουν στο σπάσιμο του αποστήματος της διαφθοράς στην Αστυνομία;
• Εάν διαφωνεί, γιατί δεν απαντά με στοιχεία στις κατηγορίες του Δημάρχου, που ανήκει στο ίδιο κόμμα με αυτόν;

Και ο κ. Φαίδωνος, με την ακατάσχετη παραφιλολογία του και ο Ιωνάς Νικολάου με την απραξία του, πλήττουν το κύρος και των αξιόμαχο των έντιμων μελών του σώματος και αυτό θα τύχει εκμετάλλευσης από τον υπόκοσμο.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις αρχές Απριλίου, που ο κ. Φαίδωνος εξαπέλυσε τη συκοφαντική λασπολογία του κατά του αείμνηστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, ούτε έχει τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, ούτε έχει απολογηθεί και ως εκ τούτου παραμένει ένας κοινός συκοφάντης.

Γραφείο Τύπου – 31 Αυγούστου 2016

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ