19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Γνωστός γιατρός του Νοσοκομείου πήγαινε σε oncall περιστατικό και κατέληξε τραυματίας

Είναι ένας από τους καλύτερους γιατρούς του Νοσοκομείου Πάφου που πέραν από την επιστημονική του επάρκεια και τις γνώσεις χαρακτηρίζεται από  ευγένεια, καλοσύνη και ανθρωπιά.

Ο λόγος για τον υπεύθυνο της Νεφρολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Πάφου Δρ Λάκη Γιουκκά ο οποίος όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για να επείγον περιστατικό στην Μονάδα του ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να καταλήξει στο Νοσοκομείο με σπασμένο το πόδι.

Το σπάσιμο θα κρατήσει τον γιατρό καθηλωμένο για αρκετές εβδομάδες όμως μεγαλύτερο παράσημο για τον ίδιο δεν είναι φυσικά το τραύμα αλλά η τεράστια αγάπη και στήριξη που εισπράττει από τον κόσμο, ασθενείς του και μη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εμείς να του ευχηθούμε υπομονή, περαστικά και σιδερένιος ξανά στις επάλξεις.

Δείτε τι έγραψε ο Δρ Λάκης Γιουκκάς μετά το ατύχημα που είχε:

“Πέρασα μεγάλη δοκιμασία σήμερα το απόγευμα. Κλήθηκα από την μονάδα αιμοκάθαρση για επείγον περιστατικό και ενώ οδηγούσα προς το Νοσοκομείο είχα ένα φοβερό αυτοκινητιστικό ατύχημα. “Ευτυχώς” την “γλυτώσαμε ” με κάταγμα στο αριστερό γόνατο και κάκωση του δεξιού μηρού. Τώρα βρίσκομαι στην Ορθοπεδική Κλινική αναμένοντας τις αποφάσεις των συναδέλφων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ