19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Γνωστή Παφίτισσα έχασε €117.000 μέσω Facebook από επίδοξο γαμπρό

Του φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που έπαθε γνωστή Παφίτισσα, ηλικίας 63χρονών, από αλλοδαπό που την παραμύθιαζε μέσω διαδικτύου και τελικά κατάφερε να της αποσπάσει ποσό που ανέρχεται στις €117.000.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία αλλά όχι της Πάφου της Λεμεσού.

Ο αλλοδαπός, πιθανόν από τη Αίγυπτο υποσχόταν στην συνπολίτισσά μας ότι θα επισκεφθεί την Κύπρο και η σχέση που ανέπτυξαν μέσω διαδικτύου, Facebook και Viber, θα προχωρούσε ενώ δεν παρέλειψε, όπως πληροφορούμαστε να της υποσχεθεί και γάμο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τελικά μετά την σταδιακή κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του υπόπτου αυτός έγινε καπνός με αποτέλεσμα η παραπονούμενη να οδηγηθεί τελικά στην Αστυνομία.

Το περιστατικό προς το παρόν δεν εξετάζει η Αστυνομία Πάφου αλλά το ΤΑΕ Λεμεσού όπου έγινε η καταγγελία σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι η 63χρονη κυρία θα κληθεί κάποια στιγμή στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, το οποίο να σημειωθεί σε κάποιος από τον περίγυρό της ήταν ήδη γνωστό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ