18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Γκλάμουρ γάμος στην Πάφο με Πάνο Καλλίδη- Ποιοί είναι οι νεόνυμφοι;

Στον συγκεκριμένο χώρο δεξιώσεων έχουν φιλοξενηθεί μέχρι στιγμής εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες, γαμήλιες δεξιώσεις και όχι μόνο. Για τους Αμπελώνες ο λόγος στην Πέγεια.

Την στιγμή που για τον ιδιοκτήτη, Σάββα Ψαλτά, έφτασε η ώρα να παντρέψει την κόρη του Γεωργία με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νικόλα Μάρκου έπρεπε να φιλοξενήσουν και ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού πενταγράμμου για να ντύσει μουσικά με ακόμη περισσότερη γκλαμουριά και χρυσόσκονη την μοναδική αυτή βραδιά.

Ο αγαπητός και δημοφιλής τραγουδιστής, Πάνος Καλλίδης, τραγούδησε γνωστά τραγούδια και ξεσήκωσε τον κόσμο και φυσικά εκείνοι που το χάρηκαν περισσότερο ήταν το ζευγάρι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως μπορείτε να δείτε και απο τις φωτογραφίες που το PafosPress.com εξασφάλισε το Ampelones Hall ντύθηκε στα γιορτινά του και ο τραγουδιστής ευδιάθετος δεν αρνήθηκε σε κανένα να φωτογραφηθεί μαζί του.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια. Στο γάμο, όπως έχουμε πληροφορηθεί, το παρόν της έδωσε και η πρώτη κυρία της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη.

Να ζήσετε παιδιά και πάντα χαρές στη ζωή σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Της μόδας στην Πάφο οι γάμοι με Έλληνες τραγουδιστές

..

.

.

....

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ