16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Γιώργος Γεωργιάδης: Ο δήμαρχος που έβριζε τον Τάσσο

Λίγο πριν τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, ο απερχόμενος δήμαρχος Πάφου κ.Φαίδωνας Φαίδωνος, κυριευμένος από τηλεοπτικό οίστρο και μανία αυτοπροβολής, παρήλαυνε από κανάλι σε κανάλι και αποκάλυπτε … «σκάνδαλα»!


 

του Γιώργου Γεωργιάδη*

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκμεταλλευόμενος το βήμα λόγου και δημοσιότητας, που του παρείχαν πλουσιοπάροχα τα τηλεοπτικά κανάλια και κυρίως η γνωστή για τις θέσεις της στο Κυπριακό εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, περιέλαβε στο κάδρο των «σκανδάλων» και τον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο. Με προφανή σκοπό να πλήξει το ΔΗΚΟ και προσωπικά τον πρόεδρο μας Νικόλα Παπαδόπουλο, ενόψει των τότε βουλευτικών εκλογών.

Αφού πήρε αποστομωτικές απαντήσεις τόσο από τον Νικόλα Παπαδόπουλο όσο και από άλλα στελέχη του ΔΗΚΟ, κλήθηκε επανειλημμένα να δώσει στη δημοσιότητα οποιοδήποτε στοιχείο (ο ίδιος έλεγε ότι είχε …αδιάσειστα στοιχεία!) ενέπλεκε τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο σε οποιoδήποτε σκάνδαλο! Σιγή ιχθύος για αυτό το θέμα, από τον κατά τα άλλα λαλίστατο δήμαρχο Πάφου. Το μόνο που συνέχιζε να κάνει ήταν να βρίζει, να συκοφαντεί και να λασπολογεί τον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Ακόμη και όταν ο Νικόλας Παπαδόπουλος τον είχε χαρακτηρίσει «κατινίτσα της γειτονιάς», δεν έδωσε κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα, από όλα εκείνα τα … «αδιάσειστα» στοιχεία που είχε! Απλώς συνέχιζε τις ύβρεις, τη συκοφαντία και τη λάσπη σε βάρος ενός νεκρού, σε βάρος ενός ιστορικού ηγέτη για το ΔΗΚΟ και κυρίως για την Κυπριακή Δημοκρατία.

gevrgiadisΦίλες και φίλοι του Δημοκρατικού Κόμματος. Σε λίγες μέρες προσερχόμαστε στις κάλπες για να εκλέξουμε δήμαρχο για την πόλη μας. Σας ρωτώ ευθέως:

  1. Μπορεί η Πάφος, οι Παφίτες και οι Παφίτισσες να έχουμε για δήμαρχό μας έναν υβριστή, λασπολόγο και συκοφάντη του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου;
  2. Μπορούμε να έχουμε για δήμαρχό μας έναν συκοφάντη του αείμνηστου προέδρου μας, που δεν σεβάστηκε όχι μόνο την προσφορά και το έργο του, αλλά ούτε καν τη μνήμη του;
  3. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτός ο άνθρωπος, για να εκπληρώσει τις προσωπικές του πολιτικές φιλοδοξίες;

Η απάντηση θα δοθεί από εσάς στις 18 του Δεκέμβρη!

 

*Αντιπρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής  

ΔΗΚΟ ΠΑΦΟΥ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ