18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Πρωτοχρονιά με αναδυόμενους Αγιοβασίληδες για του Κολυμβητές (Εικόνες)

Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: «Κλέψαμε και πάλι τις εντυπώσεις»

Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν και φέτος οι Χειμερινοί Κολυμβητές του σωματείου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, τον ερχομό του νέου χρόνου.

Την πρωτοχρονιά οι κολυμβητές, στα αγαπημένα τους Δημοτικά Μπάνια, κατάφεραν να βάλουν Άγιους Βασίληδες μέσα στο βυθό της θάλασσας και …αναδύθηκαν ξαφνικά στην στεριά , με επικεφαλής ένα…γαλάζιο Άγιο Βασίλη, ο οποίος συμβόλιζε το χρώμα της θάλασσας δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό…!

Ο…γαλάζιος Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά των κολυμβητών και ευχήθηκε σε όλους κάθε καλό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, από την πλευρά του τόνισε: ” Στο Σωματείο μας, όπως γνωρίζετε μας αρέσει να πρωτοτυπούμε και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, αποφασίσαμε φέτος να “εμφανίσουμε” Άγιους Βασίληδες να αναδύονται από τον βυθό της θάλασσας…!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού τα καταφέραμε και πετύχαμε να κλέψουμε και πάλι τις εντυπώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους κολυμβητές και όχι μόνο, οι οποίοι αγκάλιασαν με ξεχωριστή θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου μας και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο να τους προσφέρουμε παρόμοιες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον…!

Στην όμορφη γιορταστική εκδήλωση, προσφέρθηκαν πλούσια Χριστουγεννιάτικα εδέσματα στη σχάρα, κάστανα, άφθονο ποτό και μουσική με τη διασκέδαση που μόνο οι Χειμερινοί Κολυμβητές ξέρουν να δημιουργούν.

Ο Νίκος Σιμιλλίδης, έκοψε την βασιλόπιτα και ευχαρίστησε τους κολυμβητές της Πάφου, για την προσφορά τους στα κοινά ενώ τόνισε ότι είναι με χαρά που είδε ότι οι Χειμερινοί Κολυμβητές αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης στον απολογισμό του, αναφέρθηκε στις πολλές εκδηλώσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν.

Ευχαριστίες έστειλε στον Πάμπο Κούππα, που εκτέλεσε άριστα χρέη ψήστη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη Γιανούλα Παχύ, Στέλιο Χατζηχαραλάμπους, Γιώργο Ηλία, Παύλο Παύλου, Γιωργούλα Τσιντίδου και Φειδία Καρυόλεμο στον Γιώργο Χαραλάμπους για την ηχητική και την άριστη μουσική ,αλλά και στον φωτογράφο του Σωματείου Γιώργο Παχύ, για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

.....

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ