28.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Γιορτή Αγάπης και Προσφοράς με ρεκόρ η 8η αιμοδοσία του Πανίκου Ερωτοκρίτου

Η προσφορά αίματος είναι μια απο τις πιο όμορφες και αλτρουϊστικές πράξεις που μπορεί να κάνει κανείς για τον συνάνθρωπό του. Οι αιμοδοσίες μέσα από αυτή τη διαδικασία συμβάλουν στην ενίσχυση των Τραπεζών Αίματος των Νοσοκομείων μας στα οποία οι ανάγκες είναι διαρκώς αυξανόμενες.

*Φωτογραφίες: Εφημερίδα Λεμεσός

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η 8η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στο οίκημα του Συλλόγου Αναγέννηση Προσφύγων Λεμεσού και διοργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, την οικογένεια του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου και το αθλητικό Σωματείο Αναγέννηση Προσφύγων ήταν μια απόδειξη ότι η Ανθρωπιά στην Κύπρο είναι μεγάλη.

Στην αιμοδοσία οι διοργανωτές κατάφεραν, παρά τις αντιξοότητες (κακοκαιρία και Άσκηση Αστυνομίας στην Πάφο), να συγκεντρώσουν τον “άπιαστο” αριθμό των 231 φιάλων αίματος κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε σχέση με τις 229 που μαζεύτηκαν πέρυσι.

Η αιμοδοσία όπως ανέφερε μιλώντας στο PafosPress.com o κ. Κλείτος Ερωτοκρίτου, Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντή Πάφου και πατέρας του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Αιμοδοσίας και Διαφώτισης είναι η μεγαλύτερη που γίνεται στην Κύπρο.

Να σημειωθεί ότι για να δώσουν αίμα στην Αιμοδοσία προς την μνήμη του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου, χθες 29 Μαρτίου, ανήμερα της συμπλήρωσης 8 χρόνων από την ημέρα που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον δρόμο Πάφου- Λεμεσού έλαβαν μέρος άτομα από όλα τα μήκη και πλάτη της Κύπρου. Από την ευρύτερη περιοχή του διαμερίσματος Χρυσοχούς μέχρι και την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου αποδεικνύοντας το εύρος της επιτυχίας της.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ