19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ; Βλάστησαν μέχρι και ντομάτες μέσα στα έργα ανάπλασης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Ίσως είναι η ευκαιρία του Δήμου Πάφου να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του. Αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν με την κατασκευή των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ο Δήμος Πάφου θα μπορούσε κάλλιστα ο Δήμαρχος να δώσει οδηγίες και να αξιοποιήσει τις συνθήκες φυτεύοντας  ρέντες με φθαρτά.

Άλλωστε εκείνη η σπουδαία ιδέα για δημιουργία δημοτικού φυτωρίου το οποίο θα προμήθευε τόσο τον ίδιο τον Δήμο αλλά θα πωλούσε και σε χαμηλές τιμές σε δημότες αν και ριζοσπαστική δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Τις φωτογραφίες που ακολουθούν μας έστειλαν αναγνώστες της σελίδας θέλοντας να σατιρίσουν το γεγονός αλλά και να υπογραμμίσουν πως με τα πολλά ανοικτά μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη υπάρχουν και σημεία που δεν μπήκε μηχάνημα εδώ και μήνες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ντοματιές είναι βέβαια η αφορμή εκείνο που έχει μεγαλύτερη αξία είναι να προχωρήσουν τα έργα κααι να είμαστε έτοιμοι έγκαιρα να υποδεχθούμε με αξιοπρέπεια τον τιμητικό θεσμό της Πολιτισστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017.

Η στήλη Παφίτικά ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ σε κάθε περίπτωση θέλει να ξεκαθαρίσει πως οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις, είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Ή μπορεί και να έχει!

3 1

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ