19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Γιατροί ΤΑΕΠ Πάφου: “Θέλουμε να είμαστε νόμιμοι” – Κίνδυνος να μείνουμε δίχως γιατρούς

Στην αντεπίθεση περνάνε οι γιατροί του ΤΑΕΠ Πάφου μέσω επιστολής που έστειλε σήμερα η διευθύντρια του Τμήματος, Νεοφύτα Χρυσάνθου και την οποία αποκαλύπτει αποκλειστικά το PafosPress.

Η επιστολή ημερομηνίας 1η Νοεμβρίου απευθείνεται στον Υπουργό Υγείας, τον Αναπληρωτή Εκτελεστικό Διευθυντή του Ο.Κ.Υπ.Υ., τον Εκτελεστικό Διευθυντή Διεύθυνσης Λεμεσού Πάφου Ο.Κ.Υπ.Υ. και τον Ιατρικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου και έχει την ένδειξη ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΕ ΦΑΞ.

Στην επιστολή η κυρία Χρυσάνθου αναφέρετε σε πέντε σημεία θέτοντας τα ενώπιον των πιο πάνω με τα οποία ουσιαστικά αν δεν καλυφθούν οι ανάγκες του Τμήματος μέχρι τις 10 Νοεμβρίου υπάρχει ο κίνδυνος το ΤΑΕΠ Πάφου να μείνει δίχως γιατρούς από τις 11 του μήνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

  • Σας ενημερώνω ότι στο καινούργιο πρόγραμμα εργασίας των γιατρών, απο τις 11/11/2019 δεν θα υπάρχουν μονήρεις βάρδιες διότι οι γιατροί έχουν ξεπεράσει τα όρια τους και είναι παράνομο.
  • Μετά τις τελευταίες ατεκμηρίωτες δηλώσεις της αρμόδιας αρχής στα ΜΜΕ περρί εκφονισμού συναδέλφων από συναδέλφους έχει κλωνιστεί η εμπιστοσύνη μεταξύ εργοδοτικής πλευράς και εργοδοτουμένων και θέλουμε να είμαστε νόμιμοι σε ότι πράττουμε.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή που εξασφάλισε αποκλειστικά το PafosPress.com 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ