18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Υποψήφιος ο Ανδρέας Σιήκκης- Εξαγγέλλει απο στιγμή σε στιγμή

Την οριστική πρόθεση του να διεκδικήσει τη Δημαρχία της Γεροσκήπου επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο PafosPress.com ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Σιήκκης. 


 

Σέβομαι απόλυτα τις όποιες διαδικασίες έκαναν τα κόμματα και τις όποιες επιλογές πήραν όμως εμείς θεωρούμε ότι με βάση τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας η υποψηφιότητα μας είναι ξεκάθαρα υποψηφιότητα Νίκης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η επιθυμία των δημοτών Γεροσκήπου είναι ξεκάθαρη και δεν μπορεί να εμποδιστεί με κανένα τρόπο, είπε ο κύριος Σιήκκης, ο οποίος ανέφερε πως οι συνδημότες του γνωρίζουν πολύ καλά την προσφορά που ο ίδιος έχει τόσα χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αισθάνεται σίγουρος ότι θα τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.

Νιώθουμε δυνατοί και αισιόδοξοι γιατί τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι τέτοια που μας δίνουν και θάρρος και δύναμη να εργαστούμε σκληρά για μια Γεροσκήπου αντάξια των προσδοκιών των κατοίκων και της Ιστορίας της ανέφερε τέλος ο κ. Σιήκκης.

Να θυμίσουμε πως η απόφαση για να διεκδικήσει η ΕΔΕΚ τη Δημαρχία Γεροσκήπου επικυρώθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Λευκωσία.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ