22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Ανατροπή στις έρευνες- Ενδέχεται να κατασπαράχθηκε απο σκύλους η 46χρονη

Νέα τροπή προσλαμβάνει η διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου της 46χρονης Petrana Milkova από τη Βουλγαρία η οποία εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης κατακρεουργημένη σε αγροτική περιοχή της Γεροσκήπου και λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε καθοδόν για το Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται πλέον στο ενδεχόμενο η άτυχη 46χρονη να δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από σκύλους.

Πηγές αναφέρουν ότι στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η άτυχη Βουλγάρα υπάρχει υποστατικό στο οποίο βρίσκονται σκύλοι ράτσας Ροτβάιλερ. Η σκηνή, μετά τα νέα δεδομένα, αποκλείστηκε απο την Αστυνομία και φρουρείται ενώ οι σκύλοι κατακρατούνται στο σημείο μέχρι να γίνουν περαιτέρω και εξειδικευμένες έρευνες απο κτηνιατρικό λειτουργό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σήμερα αναμενόταν να επισκεφθεί την Πάφο κτηνίατρος απο τη Λευκωσία όμως τελικά αυτό θα γίνει αύριο λόγω ενός κωλύματος που προέκυψε και μαζί με τους ιατροδικαστές θα επανεξετάσουν και τη σορό της άτυχης Βουλγάρας.

Το υποστατικό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, δεν απέχει αρκετά απο το σημείο που βρέθηκε πολυτραυματισμένη η άτυχη Πετράνα.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ ενώ πλέον μετά τη συγκεκριμένη τροπή έχει “πέσει με τα μούτρα” για την εξυχνίαση της υπόθεσης όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ