22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Γεροσκήπου: Καταγγελίες για αλλοίωση εγγράφων στην υπόθεση της παραλίας

Με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μοίαζει ο Δήμος Γεροσκήπου μετά την πρόσφατη ένταση η οποία προκλήθηκε στην περιοχή της παραλίας του Ρίκκου.

Εκ μέρους της οικογένειας των επηρεαζόμενων διαχειριστών ο Ανδρέας Σιήκκης κάνει λόγο για αλλοίωση σημαντικών εγγράφων που αφορούν την αλληλογραφία μεταξύ Δήμου και Υπουργείου εσωτερικών σε σχέση με τη διαδικασία εκμίσθωσης του συγκεκριμένου χώρου.

Έχουμε στοιχεία ανέφερε μιλώντας στο PafosPress.com τα οποία αποδεικνύουν πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι έγινε αλλοίωση της επιστολογραφίας που υπάρχει ανάμεσα σε Δήμο και Υπουργείο Εσωτερικών και το δυστύχημα για εκείνους που τα παραποίησαν είναι ότι έχουμε και τα γνήσια και τα παραποιημένα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πλέον δεν μένει στην οικογένεια καμία άλλη επιλογή απο το να απευθυνθεί μέσω δικηγόρου στον Υπουργό Εσωτερικών, τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και να καταθέσει τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την παραποίηση των εγγράφων.

Για να μην αφήνω μάλιστα σκιές, συμπλήρωσε, αναφέρομαι σε έγγραφο ημερομηνίας 2011 το οποίο μπορεί να αποδείξει το δίκαιο των διαχειριστών και το οποίο κάποιο αόρατο χέρι, που εμείς γνωρίζουμε, αλλοίωσε. Για τα όσα δημόσια καταγγέλλω, πρόσθεσε, θα ενημερώσουμε και τον ίδιο τον Δήμαρχο σε συνάντηση που θα έχουμε μαζί του άμεσα.

Η προχθεσινή παρέμβαση του Δήμου με τον τρόπο που έγινε ήταν πέραν και πάνω απο τις οδηγίες που ο ίδιος ο πολιτικός προϊστάμενος έδωσε, ο Δήμαρχος δηλαδή, και εμείς την εκλαμβάνουμε ως ξεκάθαρη υπέρβαση εξουσίας απο τους υπηρεσιακούς που είχαν την ευθύνη για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Τι λέει ο Δήμαρχος;

Το PafosPress.com επικοινώνησε με το Δήμαρχο Γεροσκήπου, Μιχάλη Παύλιδη και έθεσε ενώπιόν του τις καταγγελίες Ανδρέα Σιήκκη.

Ο Δήμος οφείλει να εξετάσει κάθε παράπονο και κάθε καταγγελία υπογράμμισε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου. Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανένα και οφείλουμε να εξετάσουμε κάθε παράπονο.

Παράλληλα ως Αρχή, είπε, οφείλουμε να διασφαλίσουμε τη Νομιμότητα και την ισοπολιτεία μεταξύ των συνδημοτών μας, θα λειτουργήσουμε και πάντα λειτουργούμε οδηγούμενοι απο τον Περι Δήμων Νόμο και δεν κάνουμε ούτε εκπτώσεις, ούτε εκδικούμαστε κανένα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ