24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Βροχές, ψηλές θερμοκρασίες και σκόνη σήμερα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί σταδιακά από την Πέµπτη.

Σήµερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, που το απόγευµα πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά το απόγευµα, στα νοτιοδυτικά, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί µέχρι ταραγµένη, στα προσήνεµα δυτικά και βόρεια, το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη στα προσήνεµα αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, που το απόγευµα πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ