23.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Βροχές, καταιγίδες, χαλαζόπτωση και χιόνια απόψε

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Σε εκδήλωση καταιγίδας δεν αποκλείεται να σηµειωθεί και χαλαζόπτωση.


Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και αργότερα τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα καταστεί σταδιακά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα νότια και ανατολικά, στους 13 στα δυτικά και βόρεια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε πιθανότητα µεµονωµένων βροχών. Στα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Σταδιακά θα υπάρξει αισθητή βελτίωση του καιρού. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ισχυροί, 5 µποφόρ και παροδικά πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα ανατολικά παράλια, ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης στα νότια, κυµατώδης στα βόρεια και µέχρι πολύ κυµατώδης στα δυτικά παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται τοπικά να επικρατεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή άνοδο.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Η
θερµοκρασία θα σηµειώσει την Κυριακή µικρή πτώση ενώ τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ