16.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Που εστιάζει η Αστυνομία τις έρευνες της;

Άρχισε ήδη τις ανακρίσεις η Αστυνομία σε σχέση με την τοποθέτηση βόμβας στο πατρικό σπίτι του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος που είχε ως αποτέλεσμα την εκτεταμένη καταστροφή του οχήματος της μητέρας του, Κοραλίας.

Οι υποψίες για τους ηθικούς αυτουργούς της τοποθέτησης βόμβας θα μπορούσαν να στραφούν προς πολλές κατευθύνσεις εκτιμούν ανακριτές της υπόθεσης ωστόσο η Αστυνομία εστιάζει τις έρευνες στις πιο σοβαρές υποθέσεις με τις οποίες καταπιάστηκε ο Δήμαρχος της Πάφου κάτι που μπορεί να πυροδότησε το χέρι των ανθρώπων της νύκτας.

Υποθέσεις όπως οι καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών, για την αρχαιοκαπηλίας, για τα καρτέλ με τον υπόκοσμο και την προστασία στη νύκτα αλλά και μίζες για διάφορα θέματα που αφορούν προσφορές και διαδικασίες του Δημοσίου είναι μερικοί απο τους φακέλους που καλούνται να ξεσκονίσουν οι ανακριτές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος Πάφου σε συνέντευξή του στο ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή “Χωρίς Περιστροφές” με τον Γιάννη Καρεκλά αποκάλυψε ότι η Αστυνομία είχε στα χέρια της μαρτυρία για προσπάθεια εξόντωσης του.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ