17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ: Ο απόλυτος προορισμός πριν το Σχολείο – ΣΥΜΦΕΡΕΙ 100%

Τα σχολεία ανοίγουν σιγά σιγά και οι μαθητές ετοιμάζονται για μια ακόμη σχολική χρονιά. Τσάντες, γραφική ύλη με ότι προϋποθέτει και μια προετοιμασία που επιβαρύνει κυρίως τους γονείς οικονομικά αφού καλούνται κάθε χρόνια τέτοια περίοδο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

Εδώ είναι που τα Βιβλιοπωλεία Μαυρομμάτη σε όλη την Κύπρο και στην Πάφο βεβαίως (Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Τηλ. 26811133) έρχονται να δώσουν ουσιαστικές και ποιοτικές λύσεις στην οικογένεια κυρίως σε ποιότητα αλλά και χαμηλές τιμές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με έκπτωση μέχρι και 50% στις τσάντες οι μαθητές έχουν να επιλέξουν από μια τεράστια γκάμα με τις καλύτερες επώνυμες τσάντες για το σχολείο.  Γραφική ύλη, τετράδια, μολύβια, και ότι άλλο χρειάζεται ο μαθητής για το σχολείο σε ένα άνετο, φιλικό και πολύ εξυπηρετικό περιβάλλον για να αποφύγετε τις ουρές και την ταλαιπωρία.

Στα Βιβλιοπωλεία Μαυρομμάτη θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται στις χαμηλότερες τιμές μα κυρίως με ποιοτική αξία. Αλήθεια πόσες φορές αγοράσαμε ένα μολύβι ή ένα στυλό από οπουδήποτε επειδή ήταν μερικά σεντ φθηνότερο και στο τέλος δεν μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Η υψηλή ποιότητα των σχολικών στα Βιβλιοπωλεία Μαυρομμάτη είναι αδιαπραγμάτευτη και από μια επίσκεψη στο Βιβλιοπωλείο στην Πάφο (Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Τηλ. 26811133) κερδισμένος είναι μόνο ο μαθητής.

Στα Βιβλιοπωλεία Μαυρομμάτη λειτουργεί πλέον και Τμήμα για Ζωγραφική και Τέχνη. Μια ανεξάντλητη γκάμα προϊόντων από μπογιές, πινέλα, καμβάδες και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένα δημιουργικό παιδί πλέον υπάρχουν συγκεντρωμένα στα Βιβλοπωλεία Μαυρομμάτη στην Πάφο.

Επιλέξτε τα Βιβλιοπωλεία Μαυρομμάτη για φωτοτυπίες, πλαστικοποιήσεις για εκτυπωτικά αναλώσιμα όπως χαρτί, μελάνια και ότι άλλο χρειάζεστε για το Γραφείο. Κοντά τους θα βρείτε επίσης μια πλούσια συλλογή από βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Γι’ αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς τα Βιβλιοπωλεία Μαυρομμάτη αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για την προετοιμασία πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ