18.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

Βελτίωση της αισθητικής της Κάτω Πάφου ζητά το τοπικός ΠΑΣΥΞΕ 

Η Πάφος ως τουριστικός προορισμός προσφέρει ίσως περισσότερα από ότι οι υπόλοιπες παραθαλάσσιες πόλεις, αφού συνδυάζει θάλασσα, μεγάλη ιστορία και πολιτισμό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Θάνος Μιχαηλίδης.



Ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως με την ανακήρυξη της Πάφου σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και με την συνδιοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων, με μια γκάμα εξαιρετικών παραστάσεων, ο επισκέπτης έχει περισσότερες επιλογές.

Ανέφερε πως η προσπάθεια, ωστόσο, πρέπει να εστιαστεί στη βελτίωση της αισθητικής της Κάτω Πάφου και στην συνέχεια του προγράμματος που έχει ξεκινήσει ήδη στο Κτήμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημαντικό θέμα, συνέχισε, είναι η βελτίωση των παραλιών και η  πρόσβαση προς τη θάλασσα, γιατί η Πάφος σε σχέση με άλλες πόλεις υστερεί όσον αφορά την προσβασιμότητα των τουριστών και των πολιτών της Πάφου στη θάλασσα.

Δεδομένου ότι  με τα κίνητρα που έχουν δοθεί από την Κυβέρνηση έχουν αυξηθεί οι αριθμοί των επισκεπτών στην Πάφο  υπάρχει περισσότερη ανάγκη για να δημιουργηθεί  πρόσβαση αλλά και χώρος ώστε ο τουρίστας να μπορεί να απολαύσει τόσο την παραλία όσο και την θάλασσα, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ