19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Βασιλεία Μέλιου: Μια μεγάλη γυναικεία φιγούρα διαπρέπει στις ΗΠΑ ως ραδιοφωνική παραγωγός [φωτογραφίες]

Η Βασιλεία Μέλιου μιλά αποκλειστικά στο Pafos Press για τη μεγάλη της επιτυχία, ως η μεγαλύτερη ελληνοκύπρια ραδιοφωνική παραγωγός στην Αμερική ​ ​Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι ως ελληνοκύπριοι αφού βλέπουμε προσωπικότητες που γέννησε αυτή η μεγαλόνησος να διαπρέπουν στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα, στις Η.Π.Α.

Η Βασιλεία Μέλιου (Vassilia), μια γυναίκα μόλις 27 ετών, έχει καταφέρει εδώ και λίγα χρόνια, να κερδίσει και να κυριεύσει τις καρδιές του ελληνικού, κυπριακού καθώς και εβραϊκού αποικισμού στην Αμερική, αφού με τις ξεχωριστές εκπομπές τις στον μεγαλύτερο σήμερα Ελληνοεβραϊκό Ραδιοφωνικό σταθμό τις Αμερικής, La Greek Hebrew Radio, οι Έλληνες τις ξενιτιάς, δε σταματούν να χορταίνουν τις εκπομπές της, δίνοντας τους μεγάλη χαρά, δύναμη και ενέργεια με το να τους κρατά ζωντανούς στο μεγάλο αγώνα του «νόστου» για τη πατρίδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Βασιλεία Μέλιου είναι η πρώτη ελληνοκύπρια γυναικά και δημιουργός των πρώτων ελληνικής γλώσσας ραδιοφωνικών εκπομπών που μεταδίδονται σε όλη την Αμερική με τεράστια επιτυχία καθώς όλοι οι Έλληνες και ελληνοκύπριοι της Αμερικής συμμετέχουν και ακούν τις εκπομπές της στο La Greek Hebrew Radio, σπάζοντας τα ρεκόρ κάθε ακροαματικότητας ελληνικών ραδιοφωνικών εκπομπών στην Αμερική.

Δε μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι!

Το La Greek Hebrew Radio (Ελληνο-Εβραϊκός Ραδιοφωνικός Σταθμός του Λος Άντζελες) είναι ο μεγαλύτερος και ο πρώτος σε ακροαματικότητα Ελληνικός και Εβραϊκός Σταθμός στις ΗΠΑ. Με πάνω από 50.000 εβδομαδιαίους ακροατές από όλο τον κόσμο. ​

Σπούδασε φιλόλογος στη Κύπρο και μουσικός στο Λος Άντζελες, ωστόσο η μεγάλη αγάπη της για το ραδιόφωνο υπερίσχυσε. Οι γνώσεις τις όμως στην ελληνική γλώσσα και στη μουσική δεν έμεινα ανεκμετάλλευτες αφού την έχουν βοηθήσει να φτάσει ψηλά ως ραδιοφωνική παραγωγός στις ΗΠΑ με ευφράδεια λόγου και με γνώσεις στα είδη της μουσικής και πως να δένονται τα κομμάτια μεταξύ τους κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής.

Η Βασιλεία φαίνεται να είναι μια γυναίκα δυναμική, ενεργητική που δε τα βάζει κάτω, μεγαλώνει με το ραδιόφωνο και το ραδιόφωνο μεγαλώνει μαζί της. Σε μια εποχή όπου η γυναικά αποδεικνύει καθημερινά τις ικανότητές της στο χώρο του θεάματος, των τεχνών και των επιχειρήσεων, η Βασιλεία είναι μια άξια, ίσως και η πρώτη ελληνοκύπρια γυναικά ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια που ξεχωρίζει στις ΗΠΑ.

Οι Έλληνες και οι Ισραηλίτες της ξενιτιάς έχουν ερωτευτεί αυτή τη νεανική ενέργεια, τους κερδίζει η χαρά της και η πολυδιάστατη προσωπικότητα καθώς οι γνώσεις της δε περιορίζονται μόνο στη μουσική.

Ας μη ξεχνάμε βεβαίως ότι έχει δημιουργήσει ένα νέο, καινούργιο και ολόφρεσκο ρεύμα στο ελληνικό ραδιόφωνο του εξωτερικού, που δε θα μείνει απαρατήρητο. ​Έχει στο ιστορικό της ραδιοφωνικές συνεντεύξεις από μεγάλα ονόματα του ελληνικού και αμερικανικού θεάματος, όπως η Γκαλένα Βελίκοβα, η μεγάλη χορεύτρια και κριτής του γνωστού ελληνικού τηλεοπτικού διαγωνισμού Dancing with the Stars και ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός που πλέον ζει στην Αμερική, Γιώργος Καραμήχος.

«Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στους δέκτες και στα ραδιόφωνα των αγαπημένων μου ακροατών μέσω του LA Greek Hebrew Radio, για τα επόμενα χρόνια, δε μπορώ χωρίς αυτούς, είναι η μεγάλη μου αγάπη, δε μπορώ να τους αφήσω!» ​Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τη Βασιλεία στο LA Greek Hebrew Radio, broadcasting and podcasting live στο Facebook (@lagreekhebrewradio) και Youtube καθώς και στο www.lagreekhebrewradio.com/listen-live.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ