16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ- “Έφυγε” ξαφνικα ο Γεώργιος Λαούρης

Με μια εντελώς απρόσμενη και δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε σήμερα η 1η Οκτωβρίου για τη Χλώρακα. Στο άκουσμα της απώλειας του πολύ αγαπητού Γεώργιου Λαούρη από τη Χλώρακα, η κοινότητα όλη, η Πάφος αλλά και ο κόσμος του συνεργατισμού βυθίστηκε στο πένθος.

Ο Κόκος Λαούρης όπως ήταν γνωστός, αποτέλεσε ένα από τους πρωτοπόρους συνεργατιστές της γενειάς του υπηρετώντας σε όλα τα πόστα των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων και Εταιρειών.

Ο Κόκος Λαούρης διετέλεσε επι σειρά ετών γραμματέας της ΣΠΕ Χλώρακας, δραστήριος και κοινωνικός άνθρωπος με πλούσια εμπλοκή και ανάμειξη στα κοινά και κυρίως άριστος χαρακτήρας, ευγενικός άνθρωπος και οικογενειάρχης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η κηδεία του Γεώργιου Λαούρη θα τελεστεί αύριο στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στη Λέμπα και επιθυμία της οικογένειάς του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το PafosPress.com εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του κ. Λαούρη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, Αιωνία του η μνήμη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ