16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο σημείο της Πάφου – Ξέρεις που βρίσκεται;

Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει στην Πάφο τα τελευταία χρόνια και ολες προς το καλύτερο αφού η πόλη της Αφροδίτης άλλαξε όψη και καθημερινά γίνεται ολοένα και πιο όμορφη!

Πολλά γκράφιτι στολίζουν πλέον τους τοίχους της πόλης μας, αγάλματα και άλλα εικαστικά που έχουν οδηγήσει την Πάφο σε ένα άλλο επίπεδο!

Αυτό το σημείο όμως της Πάφου, αυτή η εικόνα, είναι ίσως η πιο …χαριτωμένη που θα δεί κανείς στην πόλη μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ένα γλυκό μικρό γατάκι με την τη λεζάντα “cute” βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο σημείο της πόλης  το οποίο πολλές φορές προσπερνάμε χωρίς να του δίνουμε τη σημασία που ίσως θα έπρεπε.

Αυτή τη φορά λοιπόν το φωτογραφίσαμε, το παρουσιάζουμε και θεωρούμε πραγματικά ότι είναι ότι πιο γλυκό και χαριτωμένο θα δεί κανείς στην Πάφο. Συμφωνείτε;

Ποιός είναι ο δημιούργός του;

Ο καλλιτέχνης που βρίσκεται πίσω απο το “cute” γατάκι δεν είναι άλλος απο τον συμπολίτη μας Χάρη Χριστοφόρου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) ο οποίος υπογράφει αρκετά έργα σε διάφορα σημεία της πόλης με πιο χαρακτηριστικό τον τροχονόμο που καταγγέλνει ένα γαϊδούρι επειδή στάθμευσε σε διπλή κίτρινη γραμμή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Χάρη πατώντας ΕΔΩ

Δείτε επίσης το Instagram του και το Facebook του

Πού βρίσκεται;

Αν δεν είστε αφηρημένοι, κοιτώντας το timeline σας στο Facebook ή το Instagram σας την ώρα που είναι αναμμένο το κόκκινο στα φώτα της Ηλεκτρικής, απο το Νοσοκομείο προς την Πάφο,  σίγουρα θα το προσέξετε στα δεξία σας προς την Πολιτική Άμυνα.

Αν λοιπόν το δείτε έστω και μια φορά τότε κάθε φορά που θα περνάτε από εκεί θα το βλέπετε και θα χαμογελάτε. Γιατί σου δημιουργεί μεγάλη χαρά και ευφορία!!!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ