24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Αυτός είναι ο άτυχος 39χρονος απο την Ουαλία που δολοφόνησαν στην Πέγεια (pics)

O 39χρονος Charlie Birch από το Powys της Ουαλίας είναι το θύμα του πρωτοφανούς φονικού της Πέγειας όπου 35χρονος Γεωργιανός σκότωσε το θύμα με αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το iTv της Ουαλίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του άτυχου νέου ενώ το άκουσμα του αποτρόπαιου θανάτου του 39χρονου Βρετανού μονοπωλεί τα Μέσα στην Μεγάλη Βρετανία και κυρίως στην Ουαλία απο όπου είναι και η καταγωγή του Birch.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο Βρετανός σκοτώθηκε λίγη ώρα μετά από τη «διάσωση» γυναίκας σε μπαρ της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για τον θάνατο του άντρα συνελήφθησαν 35χρονος και 23χρονη με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, ενώ διατάχθηκε η 8ήμερη κράτηση τους.

Εκπρόσωπος του Foreign and Commonwealth Office ανέφερε: «Προσφέρουμε υποστήριξη στην οικογένεια του Βρετανού, ο οποίος σκοτώθηκε στην Κύπρο. Είμαστε σε επαφή με τις Κυπριακές Αρχές».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν ότι οι δύο άντρες έσωσαν γυναίκα, στην οποία επιτέθηκε ο άντρας που θεωρείται ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ