17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Αυτοί είναι οι τρεις παφίτες που διεκδικούν τον τίτλο του IRONMAN στη Δανία

“Συνεχίζουν και κορυφώνονται οι προπονήσεις της ομάδας των δρομέων και τριαθλητών του Σωματείου Δρομέων Πάφου ‘Στέλιος Κυριακίδης’ για τη συμμετοχή τους στο IRONMAN της Κοπενγχάγης την Κυριακή  21 Αυγούστου.

Πρόκειται για τους αθλητές Δήμο Παπαδαυίδ, Τρύφωνα Αττιπά και Χαράλαμπο Καθηζιώτη.

Οι τριαθλητές καθημερινά συμπληρώνουν μέχρι και 6 ώρες προπόνησης για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις επίπονες απαιτήσεις του αθλήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το χρίσμα του IRONMAN θα το κερδίσουν εφόσον καλύψουν συνεχόμενα τις αποστάσεις των 3,8 χλμ στο κολύμπι, 180 χλμ στο ποδήλατο και ένα Μαραθώνιο (42 χλμ) στο τρέξιμο! Είναι φανερό ότι για να αγωνιστεί κάποιος πρέπει να διαθέτει ατσάλινα ψυχικά, σωματικά και πνευματικά αποθέματα!

Το όνειρο-στόχος των αθλητών μας είναι να εξασφαλίσουν τα όρια για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman στην Kona της Χαβάης, την Μέκκα του Τριάθλου!

Οι αθλητές μας ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς τους για την βοήθεια τους  στην πολύ σημαντική προσπάθεια τους να καλύψουν το μεγάλο κόστος της συμμετοχής τους. Ευχόμαστε και στους τρεις αθλητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία”.

Το PafosPress στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών μας και του Σωματείου Δρομέων Πάφου ‘Στέλιος Κυριακίδης’ και τους εύχεται την καλύτερη δυνατή επιτυχία!!!

4 (1) 2

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ