21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αυξάνονται τα μέτρα προστασίας της Αστυνομίας για το Φαίδωνα- Εδώ και ένα χρόνο τα μέτρα

Αυξημένα μέτρα προστασίας λαμβάνει εδώ και ένα περίπου χρόνο η Αστυνομία Πάφου για τον Δήμαρχο της πόλης μετά τις κατά καιρούς καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί.


Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει εδώ και ένα χρόνο, απο τότε δηλαδή που προέβη δημόσια σε καταγγελίες για υποθέσεις ναρκωτικών και φατρίες του υπόκοσμου, η Αστυνομία διενεργεί αυξημένες περιπολίες κατά τη διάρκεια της νύκτας στην περιοχή όπου διαμένει ο Δήμαρχος Πάφου.

Μάλιστα τα περιπολικά και οι άνδρες της Αστυνομίας ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες έχουν ολιγόλεπτη παραμονή έξω ή δίπλα απο το σπίτι του κ. Φαίδωνος κάτι που συμβαίνει πάρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τώρα μετά και τις πρόσφατες καταγγελίες για τις υποθέσεις διαχείρισης των τ/κ περιουσιών η Αστυνομία αποφάσισε όπως εντείνει αυτές τις περιπολίες τόσο μέρα όσο και νύκτα και στνο χώρο κατοικίας του Δημάρχου αλλά και στον χώο εργασίας του.

Μάλιστα πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι η Αστυνομία θα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις μετακινήσεις του κ. Φαίδωνος στα πρότυπα ακριβώς των ίδιων επιχειρήσεων επίβλεψης και συνοδείας πολιτικών προσώπων της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων ή της Βουλής.

Η παρουσία της Αστυνομίας θα είναι σε κάποιες περιπτώσεις διακριτική ενώ σε δημόσιες εμφανίσεις και εκδηλώσεις δεν αποκλείεται να είναι πιο έντονη αφού στη Αστυνομική Δύναμη και την Υπηρεσία Συλλογής Πληροφοριών είναι πέραν απο παραδεκτό ότι ο κ. Φαίδωνος χρειάζεται αυξημένη προστασία.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ