19.9 C
Paphos
Sunday, May 12, 2024

Αυξάνονται οι πιθανότητες για βροχές τις επόμενες μέρες

Υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και σχετικά ψυχρός. Στα ορεινά πάνω από 1200 μέτρα θα σχηματιστεί ασθενής παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς 1-2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, 8 έως 10 στα παράλια και στους 0 στη Χιονίστρα. Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί, αρχικά 1-3 μποφόρ αλλά σύντομα θα ενισχυθούν στα 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, 20 έως 22 στα παράλια και 8 στη Χιονίστρα.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος και σχετικά ψυχρός. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί ασθενής παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, 8 έως 11 στα παράλια και 1 στη Χιονίστρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σαββατοκύριακο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση σε σχέση με την Παρασκευή και θα κυμαίνεται από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο κάτω.

Τη Δευτέρα προς Τρίτη βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μας από τα δυτικά με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας.

Πηγή: kitasweather.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ