29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΦΟΥ: Κλείδωσαν οι δυο “τριάστεροι”, ερωτηματικό ο τρίτος

Οι πολυαναμενόμενες προαγωγές στο Αστυνομικό σώμα πλησιάζουν και αρκετοί είναι οι αστυνομικοί, βαθμοφόροι ή απλοί που περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση των προαγωγών για να δουν αν οι κόποι τους απέδωσαν.

Μετά τις πρόσφατες προαγωγές για τη θέση του Αστυνόμου Β΄ όπου ο συμπολίτης μας Νίκος Τσαππής, βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής ήταν ο μόνος ανάμεσα στους δεκαπέντε παγκύπρια που πήραν προαγωγή (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) δεν θα πρέπει να μας παραξενέψει, αντιθέτως θα θεωρηθεί και αποκατάσταση, αν στη λίστα προαγωγών για τη συγκεκριμένη θέση βρεθεί και ο έταιρος Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Κλείτος Ερωτοκρίτου.

Το δικαιούται ο Πενταράς

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι προαγωγές που αναμένονται αφορούν και ανώτερες θέσεις απο τις προαναφερθείσες κάτι που ενδεχομένως να ισχύσει και για τον Αστυνομικό Διευθυντή Νίκο Πενταρά ο οποίος παραμένει για κάποιο λόγο ο μοναδικός Αστυνομικός Διευθυντής Επαρχίας που είναι Αστυνόμος Α΄και όχι Ανώτερος Αστυνομός.

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι αν ληφθεί υπόψη το έργο που επιτελείται στην Επαρχία αλλά και το πιο πάνω σημαντικό στοιχείο Αρχηγός και Υπουργός δεν έχουν παρά να στείλουν την προαγωγή στην Πάφο και τον Νίκο Πενταρά.

Θα πέσουν κορμιά για τους λοχίες

Εκεί που θα πέσουν κορμιά είναι για τις θέσεις των λοχίων τις οποίες διεκδικούν δεκάδες αστυνομικοί όμως θα γίνουν μόνο μερικοί, ενδεχομένως ο αριθμός για την Πάφο να μην υπερβεί τους 10-12.

Δυο σίγουροι, δυο το παλεύουν 

Πάντως οι υποψήφιοι για την τρίτη αστέρα, θέση ανώτερου υπαστυνόμου, φαίνεται πως έχουν σε ένα μεγάλο βαθμό ξεκαθαρίσει με επικρατέστερους να παρουσιάζονται ο υπαστυνόμος και υπεύθυνος επι σειρά ετών στην Τροχαία Πάφου, Ζήνωνας Ψαθίτης και ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου. Για την τρίτη θέση “μάχη στήθος με στήθος” αναμένεται να δοθεί μεταξύ των Μιχάλη Νικολάου και Κόκου Κλεάνθους.

Μάλλον μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις, μέχρι τότε… υπομονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Ένας Παφίτης ανάμεσα στους 15 προαχθέντες Αστυνόμους Β’

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ