21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Αρχίζει σήμερα στην Πάφο ο μεγάλος αγώνας Γκολφ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκόλφ 

Στην Πάφο διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Aphrodite Hills Golf Club ο αγώνας Seniors Open for Men και Ladies .

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ, το ενδιαφέρον φέτος είναι πρωτόγνωρο αφού όλες οι θέσεις, γύρω στις 100 έχουν παρακρατηθεί, από αθλητές που προέρχονται από 14 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης κυρίως αλλά και της περιοχής, όπως Λίβανος και Ισραήλ.

Φέτος είναι η 12η χρονιά που διεξάγεται ο αγώνας αυτός και χρόνο με τον χρόνο γνωρίζει μεγαλύτερη επιτυχία και αναγνώριση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Νίκο Ρωσσίδη παρά την αυξημένη ζήτηση δεν μπορούν να αγωνιστούν κατά τις δυο αυτές μέρες περισσότεροι από 100 αθλητές.  Ο κ. Ρωσσίδης επεσήμανε ότι  φέτος καταγράφεται αύξηση στην συμμετοχή των ανδρών κατά 40% και κατά 30% στις γυναίκες.

Ενδεικτικά η Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ αναφέρει πως φέτος οι συμμετοχές ανέρχονται πέραν των 100. Στον αγώνα λαμβάνουν μέρος γκόλφερς από έντεκα διαφορετικές χώρες, όπως Λίβανο, Ισραήλ, αλλά και χώρες της ΕΕ όπως Γερμανία , Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον αγώνα οργανώνει η  Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ (CGF), με κύριο χορηγό τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ).

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ