21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Επωφεληθείτε από την Black Friday στα καταστήματα KARMA Water Shop

Όσο σηµαντική είναι η ποσότητα πόσιµου νερού στην Κύπρο, τόσο σηµαντική είναι και η ποιότητα του νερού. Από το νερό που φτάνει κοντά μας πολλές φορές διαμαρτυρηθήκαμε στο πρόσφατο παρελθόν ότι τη μία μας μύριζε χώμα, την άλλη είχε γεύση από χλώριο και πολλά άλλα.
Για όλα αυτά υπάρχουν εταιρείες οι οποίες διασφαλίζουν τη ποιότητά του νερού. Από τις μεγαλύτερες και πιο επαγγελματικές εταιρείες είναι η  KARMA Water Purification Systems Ltd με έδρα την Πάφο.
Στα καταστήματα KARMA WaterShop μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένα φίλτρα νερού από διάφορους κατασκευαστές. Η εταιρεία διαθέτει τρία καταστήματα, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, για καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σήμερα Παρασκευή BLACK FRIDAY αλλά και το Σάββατο η εταιρεία προσφέρει μέχρι 40% έκπτωση στα προϊόντα.

Εσύ έχεις φίλτρο νερού; Εάν όχι τότε σήμερα Παρασκευή 29/11 και αύριο Σάββατο 30/11 έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς εκπτώσεις μέχρι και 40%!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε δωρεάν αριθμό 80 000 880.

Η εταιρεία KARMA Water Purification Systems εξειδικεύεται μόνο στην επεξεργασία του νερού. Προμηθεύουμε αποσκληρυντές νερού, συστήματα αντίστροφης όσμωσης, φίλτρα πόσιμου νερού, φίλτρα κεντρικής παροχής, συστήματα επεξεργασίας νερού χρήσης κ.α. Τα φίλτρα μας είναι διαπιστευμένα από οργανισμούς όπως NSF, WQA, WRAS κ.α. Ποιότητα, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη για να ξέρετε τι πίνετε!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ