18.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

Απόπειρα φόνου στην Πάφο με μπαστούνι του γκόλφ – Ενώπιον του Κακουργιοδικείου ξανά ο ύποπτος

Ενώπιον του Μόνιμου  Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα ο 56χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 42χρονου συμπατριώτη του στο Μούτταλο, με τον οποίο συγκατοικούσαν, και των πράξεων που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 56χρονος σε προηγούμενη δικαστική διαδικασία παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και ζήτησε νομική αρωγή με την προσκόμιση των απαραίτητων εκθέσεων.

Το Δικαστήριο στη σημερινή δικάσιμο έκανε αποδεκτό το αίτημα του 56χρονου για νομική αρωγή και όρισε την υπόθεση για τις 10.10.2017 για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας με την προσκόμιση μαρτύρων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το ιστορικό της υπόθεσης:

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12 Ιουλίου 2017 οι δύο συγκάτοικοι άρχισαν να τσακώνονται για ασήμαντη αφορμή και ο καυγάς τους παρολίγον να καταλήξει σε τραγωδία.

Με βάση μαρτυρίες και πληροφορίες που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 56χρονος ενοχλήθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι ο συγκάτοικος του, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα και άρχισε να κάνει φασαρία.

Μετά από έντονη λογομαχία που είχαν, ο 56χρονος φέρεται να άρπαξε ένα μπαστούνι του γκολφ με το οποίο κτύπησε τον 42χρονο με αποτέλεσμα το μπαστούνι να μοιραστεί στα δυο.

Ακολούθως, πάνω στην συμπλοκή, ο 56χρονος φέρεται να κάρφωσε το σιδερένιο τμήμα του μπαστουνιού στο πλευρό του συμπατριώτη του.

Ο ίδιος πάντως μετά τη σύλληψη του ισχυρίστηκε ότι το θύμα, έπεσε πάνω στο σπασμένο μπαστούνι που κρατούσε και ότι πρόκειται για ατύχημα.

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ