27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Αρνείται να συνεργαστεί ο 22χρονος- “Δεν έχω να πω τίποτα” λέει

Διάταγμα επταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε βάρος νεαρού ηλικίας 22 χρόνων από τη Λευκωσία για την υπόθεση απόπειρας φόνου στον κατασκηνωτικό χώρο Πόλης Χρυσοχούς τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου με θύμα 36χρονο απο τη Λάρνακα. 

Ο νεαρός συνελήφθη χθες βράδυ στη Λεμεσό και ακολούθως μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση. Απο το περιεχόμενο της κατάθεσή του 22χρονου οι ανακριτές θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην έκδοση και άλλων ενταλμάτων σύλληψης, φίλων του νεαρού, οι οποίοι φέρονται να είχαν εμπλακεί στον καβγά που προηγήθηκε του μαχαιρώματος. 

Προς το παρόν πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress, ο νεαρός φαίνεται πως δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία και αρνείται να μιλήσει. Δεν απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικών και αρκείται να λέει στους ανακριτές ότι “δεν έχω να πω τίποτα”. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεδομένων των μέχρι στιγμής συνθηκών η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στις έρευνες με αναγνωριστικές παρατάξεις προσώπων στις οποίες θα κληθούν μάρτυρες για να τον αναγνωρίσουν ή όχι. Θα γίνουν επίσης έρευνες στο σπίτι του νεαρού, όπου διαμένει με τους γονείς του, σε Δήμο της Επαρχίας Λευκωσίας, θα ληφθούν πρόσθετες καταθέσεις απο πρόσωπα που εργάζονται στον κατασκηνωτικό χώρο ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξέταση των τεκμηρίων που παραλήφθησαν απο την σκηνή.

Ο 22χρονος είναι γνωστός στην Αστυνομία αφού την απασχόλησε κατ’ επανάληψη για διάφορες υποθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress, για τις υποθέσεις αυτές, ο νεαρός υπογράφει 3 φορές την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό της Λευκωσίας μετά από απόφαση Δικαστηρίου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 22χρονος παρουσιάστηκε και κάποιες φορές στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς ενώ χθες βράδυ όταν πήγε να παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό της Λεμεσού συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν στα καταζητούμενα πρόσωπα.  

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης,δύο ομάδες νεαρών Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι διασκέδαζαν στον Κάμπινγκ Πόλης Χρυσοχούς, για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για τη δυνατή μουσική που φαίνεται να ενόχλησε την μια απο τις δυο παρέες ήρθαν σε αντιπαράθεση. Κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, άγνωστο πρόσωπο φαίνεται να μαχαίρωσε 36χρονο κάτοικο Λάρνακας στην αριστερή ωμοπλάτη. 

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα και με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ότι φέρει μαχαιριά στην αριστερή ωμοπλάτη απο νύσσον και τέμνον όργανο. 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ