18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδιωτική ποινική αγωγή εναντίον Δήμαρχου Πάφου και Δ.Σ. με 29 κατηγορίες

Άνοιξε για τα καλά ο Ασκός του Αιόλου με την καταχώρηση ιδιωτικής ποινικής αγωγής σε βάρος του Δήμου Πάφου, του Δήμαρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ονομαστικά, της εταιρείας Depcon Construction Ltd και των ιδιοκτητών της απο τον κ. Πόλυ Πατατό εκ μέρους της εταιρείας P.G. KALLIMARMARO LTD η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την κοπή μαρμάρων και ενοικιάζει τον χώρο δίπλα απο το Μαρκίδειο Θέατρο στην Πάφο. 

Το δικηγορικό γραφείο Καλλής και Καλλής Δ.Ε.Π.Ε. καταχώρησε το κατηγορητήριο με συνολικά 29 κατηγορίες έναντι όλων των προαναφερθέντων όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο το ντοκουμέντο που παρουσιάζει σήμερα το PafosPress μετά τις ζημιές τις οποίες η εταιρεία του κυρίου Πατατού υπέστηκε κατά τη διαδικασία κατεδάφισης τοίχου του Μαρκιδείου που εφαπτόταν στην επιχείρησή Kallimarmaro.

Ενδεικτικό του κατηγορητηρίου όπως μπορείτε να διαπιστώσετε απο την πρώτη κατηγορία είναι η αναφορά για είσοδο σε ξένη περιουσία με σκοπο τη διάπραξη ποινικού αδικήματος κατά παράβαση του ποινικού κώδικα όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι του κ. Πατατού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κάτω απο τα νέα δεδομένα τα οποία προκύπτουν στην πολύκροτη, όπως εξελίσσεται, υπόθεση οι κατηγορούμενοι πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο θα συνεδριάσει σχετικά τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9 το πρωί. 

Η αγωγή η οποία επιδόθηκε στο Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Πάφου χθες Πέμπτη απασχόλησε και την Ολομέλεια του σώματος η οποία με μια πρώτη εκτίμηση, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δείχνει θορυβημένη απο την έκβαση της υπόθεσης αφού πέραν των όσων ο κ. Πατατός και οι νομικοί του εχουν στα χέρια τους φέρεται να τους καλύπτει και ο πρόσθετος όρος του συμβολαίου ενοικίασης που αναφέρεται “σε επανατοποθέτηση της ανανέωσης της σύμβασης στην ειδική επιτροπή που θα συνεδριάζει ανα δύο χρόνια και ανάλογα με την αποπεράτωση της διαμόρφωσης της Βιομηχανικής περιοχής Αγίας Βαρβάρας ο ενοικιαστής θα μετακινήσει την επιχείρησή του” κάτι που επι του παρόντος δεν μπορεί να συμβεί λόγω καθυστέρησης των εργασιών στη βιομηχανική.

16

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ