23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δεν φεύγει ο Νίκος Πενταράς- Νέα επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το πρόβλημα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον Αρχηγό Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου και τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Πενταρά. 


Ο κύριος Πενταράς μετά την επιστολή παραίτησής που απέστειλε στον Αρχηγό Αστυνομίας για μια εσωτερική διαφωνία που προέκυψε σε σχέση με μετάθεση ενός αστυνομικού επέστρεψε χθες Δευτέρα κανονικά στα καθήκοντά του αφού ολοκληρώθηκε και η άδεια την οποία πήρε μετά την πρόθεσή του να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com ο Αστυνόμος Ά, Νίκος Πενταράς με νέα επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, ανακάλεσε την παραίτησή του και συνεχίζει κανονικά στα καθήκοντά του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε έντονες παροτρύνσεις απο συνάδελφούς του, απο τοπικούς παράγοντες αλλά κυρίως απο απλούς πολίτες να κάνει δεύτερες σκέψεις και να παραμείνει στα καθήκοντά του αποσύροντας την επιστολή παραίτησής του, πράγμα που έγινε.

Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει εκείνο που μέτρησε περισσότερο για τον Νίκο Πενταρά είναι η έντονη επιθυμία και η αγάπη του κόσμου που εκφράστηκε περισσότερο, κυρίως, με το που έσκασε ως βόμβα η πρόθεσή του να παραιτηθεί.

Συναισθανόμενος πλήρως την ευθύνη αλλά και την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για μια Αστυνομία επιχειρησιακά άρτια, που θα είναι δίπλα στους πολίτες, για τάξη και ασφάλεια άλλαξε τελικά απόφαση.

Ο Νίκος Πενταράς, πλαισιούμενος απο τους βοηθούς αστυνομικούς διευθυντές, Κλείτο Κλείτου και Νίκο Τσαππή, το τελευταίο τετράμηνο έδωσαν σπουδαία δείγματα γραφής.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να αφήνει ικανοποιημένους, πέραν της τοπικής κοινωνίας, τόσο την ηγεσία της Αστυνομία όσο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου αφού τα αποτελέσματα της νέας Διεύθυνσης της Αστυνομίας Πάφου είναι τέτοια που κανείς δεν θα ήθελε αλλαγή πλεύσης στην παρούσα φάση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ