24.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: “Γύρω απο το Δημαρχείο” ψάχνει η Αστυνομία για τον εμπρηστή- Κλήθηκαν και επώνυμοι επιχειρηματίες

Σε άτομα τα οποία σχετίζονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κυρίως με το Δήμο Πάφου αναζητεί η Αστυνομία την άκρη στο νήμα της υπόθεσης με τους τρεις εμπρησμούς οι οποίοι έγιναν το προηγούμενο 48ώρο σε Κοινωνικές Ασφαλίσεις, Δημαρχείο και Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας στην Πάφο. 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του PafosPress οι ανακριτές της υπόθεσης κάλεσαν ήδη για κατάθεση αρκετά πρόσωπα θέλοντας να ξετυλίξουν το κουβάρι του πρωτοφανούς τριπλού εμπρησμού επικεντρωμένοι στο ανακριτικό τους έργο κυρίως σε υποθέσεις και πρόσωπα που σχετίζονται με το Δημαρχείο και όχι με τις άλλες δύο υπηρεσίες, Κοινωνικές Ασφαλίσεις και Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας.

Αξιοσημείωτο όπως ανέφερε αστυνομική πηγή μιλώντας στο PafosPress είναι το γεγονός ότι απο τα γραφεία του ΤΑΕ τις τελευταίες δύο ημέρες πέρασαν αρκετά άτομα, ακόμη και επώνυμα πρόσωπα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόκειται για

  • γνωστούς και επώνυμους επιχειρηματίες οι οποίοι κατά καιρούς ήρθαν σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαιδωνος,
  • για επιχειρηματίες των οποίων τα υποστατικά δέχθηκαν παρεμβάσεις για αποκατάσταση παρανομιών απο συνεργεία του Δήμου Πάφου, ακόμη και
  • για υπάλληλους του Δήμου, νυν και πρώην, οι οποίοι κατά καιρούς είχαν δημόσιες και όχι μόνο αντιπαραθέσεις, προστριβές ή και ένταση στις σχέσεις τους με υπηρεσιακούς είτε ακόμη και με τον ίδιο τον Δήμαρχο Πάφου.

Σύμφωνα πάντοτε με την ίδια πηγή ο 38χρονος συλληφθέντας εναντίον του οποίο εκδόθηκε απο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διάταγμα διήμερης προσωποκράτησης αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Ο 38χρονος στηρίζει μεταξύ άλλων την επιχειρηματολογία του στο ότι το τρίτο περιστατικό εμπρησμού στο Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας σημειώθηκε ενώ ο ίδιος ήταν υπο κράτηση κάτι που αυτονόητα του δίνει άλοθι.

Να αναφέρουμε τέλος ότι στις περιπτώσεις επώνυμων επιχειρηματιών για τις οποίες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι κλήθηκαν για κατάθεση είχε εκδοθεί και ένταλμα έρευνας στις κατοικίες το οποίο μάλιστα και εκτελέστηκε.

Μάριος Ιγνατίου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ