28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Απασφαλισμένη βόμβα κρατάνε οι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών στην Πάφο (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Σοβαρά προβλήματα φέρνει απόψε στο φως της δημοσιότητας το PafosPress σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου.

Οι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών είναι έτοιμοι να ρίξουν την απασφαλισμένη βόμβα που κρατάνε στα χέρια τους δηλώνοντας πανέτοιμοι να φτάσουν στα άκρα και να πάρουν δραστικά μέτρα για επίλυση των προβλημάτων που τους επηρεάζουν.

Σε επιστολή που απευθύνεται στον Διευθυντή του Τμήματος Μεταφορών με ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου, μετά από συνεδρίαση όλων των ιδιοκτητών, παραθέτουν σειρά από προβλήματα που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του ΤΟΜ αλλά και του επαγγελματικού τους κλάδου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μεταξύ αλλών οι ιδιοκτήτες των σχολών οδηγών καταγγέλουν ότι το Τμήμα Οδικών Μεταφορών στέλνει δυο εξεταστές, σε καθημερινή βάση, στη Λεμεσό δημιουργώντας πρόβλημα λειτουργίας στην Πάφο την ίδια στιγμή που οι ιδιοκτήτες της Λεμεσού στέλνουν τους μαθητεύομενους τους να κλείνουν εξετάσεις στην Πάφο.

Οι ιδιοκτήτες κάνουν λόγο για μη ισότιμη μεταχείρηση και σωρεία άλλων καταγγελιών τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε και στην επιστολή που ακολουθεί:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ