23.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εμφανίστηκε η μορφή του πεθαμένου ιδιοκτήτη σε τζάκι στην Πάφο 27 χρόνια μετά (pic-video)

Ένα απίστευτο, ανατριχιαστικό αλλά και συνάμα πολύ συγκινητικό συμβάν που μοιάζει με ανεξήγητο συνέβη απόψε στην Πάφο.

Σύμφωνα με αναγνώστες του PafosPress.com οι ιδιοκτήτες κατοικίας ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους και είχαν αναμμένο το τζάκι κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο βάθος της κατασκευής η μορφή του παππού της ιδιοκτήτριας στον οποίο άνηκε πριν πολλά χρόνια το τεμάχιο.

Η μορφή σύμφωνα με την εγγονή του πρώην ιδιοκτήτη βρίσκεται εκεί εδώ και μια και πλέον ώρα κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς από το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το PafosPress.com. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το πρόσωπο που εμφανίστηκε,  σύμφωνα με τους οικείους του θανόντος, ανήκει στον παππού της ιδιοκτήτριας η οποία μένει στη διώροφη κατοικία. Κάτω ακριβώς μένει η μητέρα της ιδιοκτήτριας δηλαδή η θυγατέρα του ανθρώπου του οποίου το πρόσωπο εμφανίστηκε στο τζάκι η οποία βλέποντας το επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τη φιγούρα του πατέρας της.

Σύμφωνα πάντα με την οικογένεια ο εκλειπόντας “έφυγε” τον Γενάρη του 1991, δηλαδή σχεδόν 27 χρόνια μετά και το συμβάν αυτό παρουσιάζεται πρώτη φορά κάτι που δημιούργησε απίστευτα συναισθήματα συγκίνησης και ρίγους στους συγγενείς οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι για τραπέζι.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ