21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ: “H ιδιωτική αγωγή είναι εκδικητική, θέλει να μας εκφοβίσει και να μας ταλαιπωρήσει”

Σε γραπτή απάντηση μέσω ανακοίνωσης προχώρησε ο Δήμος Πάφου σε σχέση με την ιδιωτική ποινική δίωξη σε βάρος του Δήμου Πάφου, του Δήμαρχου, Φαίδωνα Φαίδωνος και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδιωτική ποινική αγωγή εναντίον Δήμαρχου Πάφου και Δ.Σ. με 29 κατηγορίες] απο τον κ. Πόλυ Πατατό χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη ενέργεια ως μια ενέργεια η οποία “ελαύνεται από εκδικητικά κίνητρα και στοχεύει στον εκφοβισμό”

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα αναφέρει τα ακόλουθα:

Όσον αφορά την ποινική υπόθεση υπ’αρ. 2475/2016 που ο εκ των διευθυντών της εταιρείας που διαχειρίζεται το εργοστάσιο κ. Πολύκαρπος Πατατός καταχώρισε εναντίον του Δήμου Πάφου, του Δημάρχου, όλων των Δημοτικών Συμβούλων, της εργοληπτικής εταιρείας που εκτελεί το έργο και των διευθυντών της, ο Δήμος θεωρεί ότι η επιλογή όπως η υπόθεση καταχωριστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι κατηγορούμενοι διαμένουν μόνιμα στην Επαρχία Πάφου, ελαύνεται από εκδικητικά κίνητρα και στοχεύει στον εκφοβισμό και την ταλαιπωρία του Δημοτικού Συμβουλίου. Θεωρεί επίσης ότι η καταχώριση της υπόθεσης στοχεύει στη δημιουργία εντυπώσεων υπέρ των ιδιοκτητών/διαχειριστών του εργοστασίου, υπό την έννοια της προετοιμασίας του εδάφους για διεκδίκηση αποζημιώσεων μέσω πολιτικής αγωγής.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Επισημαίνεται ότι αντικείμενο των κατηγοριών που εγείρει ο κ. Πατατός στην υπόθεση είναι οι ζημιές που κατά τους ισχυρισμούς του προκλήθηκαν στο εργοστάσιο κατόπιν συνωμοσίας των κατηγορουμένων από την κατεδάφιση της οθόνης του θερινού κινηματογράφου και του διώροφου κτιρίου στην πρόσοψη του Θεάτρου. Η πραγματικότητα, την οποία διαστρέφει ο κ. Πατατός, είναι ότι καμμιά ζημιά δεν προκλήθηκε στο εργοστάσιο εξαιτίας των εν λόγω κατεδαφίσεων και ότι η οθόνη του θερινού κινηματογράφου ουδέποτε βρισκόταν στην κατοχή των διαχειριστών του εργοστασίου.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες που το PafosPress εξασφάλισε την ημέρα που προκλήθηκαν οι υπό αναφορά ζημιές:

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ