15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ανδρέας Σιήκκης: “Ο Μιχάλης Παυλίδης άφησε το Δήμο στην αδράνεια και στο μαρασμό”

Με ανακοίνωση του το Επιτελείο του Υποψηφίου Δημάρχου Γεροσκήπου Ανδρέα Σιήκκη αναφέρει ότι οι δημότες της Γεροσκήπου έδωσαν την ευκαιρία στον απερχόμενο Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη για μια πενταετία, αλλά δυστυχώς τους απογοήτευσε υποστηρίζοντας ότι  σπατάλησε τη μισή σχεδόν θητεία του, υποσκάπτοντας την ίδια την ύπαρξη του Δήμου ενώ άφησε τη Γεροσκήπου στην αδράνεια και στο μαρασμό, χωρίς έργα ανάπτυξης, όπως αναφέρει.


 

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωσή:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι δημότες της Γεροσκήπου έδωσαν την ευκαιρία στον απερχόμενο Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη για μια πενταετία, αλλά δυστυχώς τους απογοήτευσε.

Με την πενιχρή του δραστηριότητα και με πρόσχημα  την οικονομική εξυγίανση, άφησε τη Γεροσκήπου στην αδράνεια και στο μαρασμό, χωρίς έργα ανάπτυξης. Ένας από τους κυριότερους λόγους της φτωχής του παρουσίας είναι γιατί σπατάλησε τη μισή σχεδόν θητεία του, υποσκάπτοντας την ίδια την ύπαρξη του Δήμου. Για μεγάλο χρονικό διάστημα με τις ενέργειες του πολεμούσε το Δήμο, επιχειρώντας συνάμα να διαλύσει τις υπηρεσίες του, μέσω της απόλυσης είκοσι ατόμων και της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών.

Μέσω δημοσιεύσεων και παρουσιάσεων του στα όργανα της Ένωσης Δήμων και στα Μ.Μ.Ε. επιχειρηματολογούσε για διάλυση ή συγχώνευση του Δήμου Γεροσκήπου. Μάλιστα δύο κόμματα, το ΑΚΕΛ και η ΕΔΕΚ, με δημόσιες ανακοινώσεις τους, ζήτησαν να σταματήσει να υπονομεύει τον Δήμο και να εργαστεί για τα συμφέροντα του. Αρκεί να ανατρέξει κάποιος στις ιστοσελίδες και τα δημοσιεύματα της περιόδου 2012-2013 για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

Γι’ αυτό το λόγο,  ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να ζητά ξανά τη ψήφο των δημοτών της Γεροσκήπου.

Η πρώτη έγνοια του υποψηφίου Δήμαρχου Γεροσκήπου Ανδρέα Σιήκκη είναι να διατηρηθεί ο Δήμος μας, γιατί πιστεύει στις μεγάλες δυνατότητες και το μέλλον που έχει. Θα παλέψει για τη συνέχιση της παρουσίας του με όλες μας τις δυνάμεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι στις εκλογές, τον προσεχή Δεκέμβριο, οι δημότες της Γεροσκήπου θα βάλουν τέρμα στον κατήφορο του απερχόμενου Δημάρχου Γεροσκήπου και με τη ψήφο τους θα πετύχουν την “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ” .”

shikkis

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ