19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Ανακοίνωση Φαίδων Φαίδωνος

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου Πάφου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου

 

Δελτίο Τύπου

Η ταχύτητα σκοτώνει

 Στον πόλεμο λάσπης, απαντούμε με θέσεις και όραμα

Με μια επίθεση ψεύδους επέλεξε να ξεκινήσει την εκστρατεία του ο υποψήφιος για την Δημαρχεία του Δήμου Πάφου, κ. Άκης Χρυσόμηλος.

Με ένα τετρασέλιδο εντύπο που αναλώνεται αποκλειστικά σε συκοφαντίες, προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, ο υποψήφιος εγκαινιάζει την προεκλογική προσπάθεια του με έναν άκομψο, πρωτοφανή, αρνητικό τρόπο ξένο προς τα ήθη των Παφιτών.

Η ομάδα του κ. Χρυσόμηλου δαπάνησε τόσες ώρες εργασίας συγγράφοντας έναν λίβελλο που εξευτελίζει το επίπεδο της δημοκρατικής διαδικασίας και δεν βρήκε λίγες λέξεις να περιγράψει στους πολίτες της Πάφου τη δική του πρόταση και πως προτίθεται να την υλοποιήσει.

Οι συνδημότες μας δεν έχουν ανάγκη έναν τέτοιο προεκλογικό αγώνα.  Αναμένουν από εμάς μια πολιτισμένη παράθεση επιχειρημάτων και οράματος για το μέλλον της Πάφου. Αντιλαμβάνονται ότι η πόλη μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και δεν αρκεί να υβρίζεις τον αντίπαλό σου για να είσαι καλός Δήμαρχος.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Πάφου σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, με σωρεία σκανδάλων, μηδενική ανάπτυξη και χρόνια προβλήματα που πλήγωναν την υπερηφάνια των συμπολιτών μας.

Μέσα σε μόλις 20 μήνες, η Πόλη μας έχει μετατραπεί σε υπόδειγμα χρηστής διοίκησης. Το γεγονός αυτό έχει ήδη αρχίσει να επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στους δημότες όπως η μείωση κόστους συγκομιδής σκυβάλων. Παράλληλα, βιώνουμε πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης με σημαντικά έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας.

Πολύ σύντομα, η Πάφος θα είναι έτοιμη να εκπληρώσει με επιτυχία τον ρόλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2017, ενώ έχουν τεθεί στέρεες βάσεις για ένα νέο άλμα προόδου και ανάπτυξης.

Η Πάφος σήμερα αλλάζει. Οφείλουμε να διασφαλίσουμε την πορεία προς τα εμπρός. Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Χρυσόμηλο σε διχαστικές πρακτικές και νοοτροπίες. Εγκαινιάζουμε αυτό τον προεκλογικό αγώνα, προσβλέποντας σε μια γόνιμη και καλοπροαίρετη ανταλλαγή θέσεων και επιχειρημάτων. Στο επίκεντρο της προσπάθειας μας θα βρίσκεται ο δημότης, τον οποίο θα εμπλέξουμε με θεσμοθετημένο τρόπο σε μια δημόσια διαβούλευση.

 Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ