26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ανακαίνιση εκατομμυρίων και φανταστική δημιουργία για πολυτελές ξενοδοχείο της Πάφου

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα για τη χειμερινή περίοδο η οποία συνοδεύτηκε φυσικά και απο μια σημαντική ανακαίνιση και αναβάθμιση του ξενοδοχείου η οποία στοίχισε μάλιστα και μερικά εκατομμύρια ευρώ, το πεντάστερο ξενοδοχείο Αλμύρα στην Πάφο άνοιξε ξανά “τις πύλες του” για το κοινό.

Η διαρκής επένδυση που κάνει η εταιρεία THANOS HOTELS στα ξενοδοχεία της και η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει στους επισκέπτες αποδεικνύει ότι ο Τουρισμός είναι μια βιομηχανία που όταν τη σεβαστείς και ξέρεις να την “υπηρετήσεις” σωστά φέρνει και τα καλύτερα αποτελέσματα, αποτελέσματα που αναμφίβολα είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Πάφο και την Κύπρο μας.

Την υπογραφή στις μικρές λεπτομέρειες και τις νέες πινελιές του Almyra φέρει ο γνωστός και διακεκριμένος Γαλλικός οίκος, Joëlle Pléot.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η επαναλειτουργία λοιπόν του πολυτελούς ξενοδοχείου της εταιρείας με τη φρεσκαρισμένη και εντυπωσιακή νέα του εικόνα, συνοδεύτηκε και από μια εντυπωσιακή δημιουργία/κατασκεύη στην είσοδό του από την συμπολίτη μας δημιουργό Γιάννη Σακέλλη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ξενοδοχείο Αλμύρα φιλοξενεί στους χώρους του έργα Τέχνης αφού η πολιτική της διεύθυνσης του ξενοδοχείου, αποδεικνύει σταθερά και διαχρονικά ότι στηρίζει με κάθε της προσπάθειά τόσο τον Πολιτισμό όσο και τους καλλιτέχνες της Πάφου προσφέροντας του χώρους του Ομίλου δίχως μάλιστα χρέωση για φιλοξενεία εκδηλώσεων, εκθέσεων και διάφορων άλλων εικαστικών ή Πολιτιστικών παρεμβάσεων.

Αυτό πάει να πει έμπρακτη και όχι θεωρητική και στα λόγια στήριξη στον Πολιτισμό! Μπράβο στα Thanos Hotels!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ