30.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Ανάσες δροσιάς: Πέφτει η θερμοκρασία – Προβλέπονται βροχές ίσως και καταιγίδες – Διαβάστε που

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως παράλια.


Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3, και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να τραπούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι 4 Μποφόρ και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 36 στα ανατολικά παράλια, στους 35 στα νότια παράλια και γύρω στους 31 στα δυτικά καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα παράλια, ενώ κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ τις απογευματινές ώρες παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά και περιοχές στο εσωτερικό.

Το Σαββάτο παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται νωρίς το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ