24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

WHO is WHO: Αμβρόσιος Προδρόμου- ΑΚΕΛ ΠΑΦΟΥ

Ο Αμβρόσιος Προδρόμου είναι 44 ετών, κατάγεται από τον Άγιο Αμβρόσιο Κερύνειας και κατοικεί στη Πάφο από το 1976. Είναι απόφοιτος του Εμπορικού Τμήματος του Α΄ Λυκείου Πάφου (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄).


 

Κατέχει τίτλο Bachelors και Master in Business Administration (MBA in Marketing) από το Saint Mark & Saint John University of Plymouth.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είναι μέλος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Πάφου καθώς επίσης και του Chartered Management Institute of United Kingdom. Κατέχει Μεταπτυχιακό Επαγγελματικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων επιπέδου Μάστερ (Professional Post-graduate Diploma in Business Administration).

Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Business Administration στο Swiss Management Center University στην Ελβετία.

Είναι Εκπαιδευτικός Σύμβουλος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων και επίσης συνεργάζεται με οργανισμούς από αρκετές χώρες όπως είναι η Ιταλία, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πολωνία, η Ελλάδα κλπ., για την ανάπτυξη ευρωπαϊκών προγραμμάτων για νέους,  για νέους επιχειρηματίες και άλλα συναφή θέματα (ERASMUS+).

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΥΞΚΑ – ΠΕΟ καθώς επίσης και μέλος του Τμηματικού Συμβουλίου της ΠΕΟ Πάφου. Είναι μόνιμος συνεργάτης αρκετών εφημερίδων τοπικής και παγκύπριας κυκλοφορίας.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Αν είσαστε υποψήφιος και θέλετε και εσείς να προωθήσετε το Βιογραφικό σας

επικοινωνήστε με το PafosPress.com στο 99989878 ή με email στο [email protected]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ