24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αλλού ήλιος και αλλού βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται και μέχρι πότε αναμένεται ο άστατος καιρός;

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη, από το βράδυ του Σαββάτου.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα νότια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι  ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές και αργότερα και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ