22.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Αλλάζει ο τρόπος αστυνόμευσης στην Πάφο- Ποιες αλλαγές εφάρμοσε η ΑΔΕ Πάφου;

Νέος τρόπος αστυνόμευσης ισχύει εδώ και λίγες μέρες στην Επαρχία Πάφου μετά τα μέτρα που πήρε η Αστυνομική Διεύθυνση εδώ και τέσσερις μήνες και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τα δραστικά αποτελέσματα πάταξης του εγκλήματος.

Η διαφοροποίηση την οποία ενδεχομένως οι περισσότεροι από μας να μην έχουν καν προσέξει είναι ότι τα 16 σημεία αστυνόμευσης που είχαν αναπτυχθεί σε διάφορα περιφερειακά κομβικά σημεία της Επάρχιας, όπως η Χλώρακα, η Γεροσκήπου, η Μεσόγη, η Πέγεια, η Κισσόνεργα κλπ. πλέον έχουν μετατραπεί σε μετακινούμενα περίπολα τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, περίπου δυο ωρών, περιοδεύουν στα σημεία αυτά κάνοντας μάλιστα και εναλλαγές δρομολογίων.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το PafosPress.com η έμπνευση αυτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου χαιρετίστηκε και από το Αρχηγείο Αστυνομίας το οποίο σε πιλοτική βάση θέλει να την εφαρμόσει σε όλες τις επαρχίες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα για ενίσχυση των πιο πάνω περιπολιών, οι οποίες βρίσκονται επιχειρησιακά σε ανάπτυξη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου χρησιμοποιούνται όλοι οι διαθέσιμοι αστυνομικοί.

Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες την πιο πάνω επιχειρησιακή ανάπτυξη των περιπόλων ενισχύει γραφειακό και γραμματειακό προσωπικό ενώ από το απόγευμα και μετά οι ομάδες αυτές ενισχύονται από την Τροχαία και όλες ανεξαιρέτως τις βάρδιες μέχρι το πρωί.

 

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ