16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αλλάζει ο καιρός – Αναμένονται βροχές το τριήμερο – ποιες περιοχές επηρεάζονται;

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, από απόψε μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις που δεν  αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη Δευτέρα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ