22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Αλλάζει ο καιρός! Αναμένονται βροχές, καταιγιδες αλλά και χαλάζι – Διαβάστε που

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κοντά στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Στο εσωτερικό δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά, λίγο ταραγμένη, στα βόρεια, ενώ στα νότια και ανατολικά θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τυχόν τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση θα διαλυθούν σύντομα. Το μεσημέρι και το απόγευμα όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, στο εσωτερικό, στα ορεινά αλλά πιθανόν και στα νότια και ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορε ιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νότια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ κοντά στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ