20.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

Αλλάζει και πάλι ο καιρός – Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή

Το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί γενικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα τοπικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει και χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση κατά το διήµερο.

Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ